Banner_tenerife

Baggrund

Bag historien om SS Luna ligger en markant beslutning om at prøve et andet og mere enkelt liv. Et liv renset for unødig stress og med færre forpligtelser. Et liv med masser af tid med børnene, mens de har en alder, hvor de gider være sammen med os.

Og endelig er Luna og rejsen med vest et eventyr. Et hårdt og udfordrende eventyr – med storme, afsavn, søsyge, men også skønne øer, hvide sandstrande og masser af oplevelser. Alt i alt en rejse, der vil give og forme vores lille familie omkring en unik og stærk historie.

Vi har haft vores drømmejobs! Vi holder uendelig meget af Danmark, København, Jylland, vores venner og familien. Vi har intet manglet og vi har nydt hver en dag.

Alligevel har refleksioner over livet bevæget os. Vi har følt, at der skulle ske noget nyt, og langsomt har vi indset, at NU var det bedste tidspunkt at realisere selv den største drøm.

Derfor traf vi beslutningen.
 

KIR_3562

Crazy family med vidvinkel i Lissabon.


Lars Bo Kirk

Født i 1972. Uddannet journalist.

Tidligere partner og adm. direktør i kommunikationsbureauet Jøp, Ove & Myrthu A/S.

Har drevet selvstændig virksomhed siden 2001.

Eva Houlberg

Født i 1973. Uddannet læge.

Tidligere læge på bl.a. Rigshospitalet (karkirurgisk) og Bispebjerg Hospital samt praktiserende læge i privat praksis.

Dagbogen

“Vi har taget beslutningen! Nu starter forberedelserne så. Vi har under et år, så lægger vi fra kaj. Vi skal lære at sejle. Vi skal have et skib. Det skal findes, købes, indrettes og apteres. Jeg skal konstruktivt og ordentligt ud af firmaet. Vi skal forberede vores børn og lære at være deres lærere på ubestemt tid. Vi skal have huset pakket ned og have lejet det det ud – eller have det solgt! Vi skal have holdt en fest – en af de store, gode, hvor vi får taget ordentlig afsked...”

Uddrag fra Lars’ dagbog

Den professionelle side af LUNA

I gennem mange år har Lars ved siden af engagementet i Jøp, Ove & Myrthu A/S ejet og drevet produktions- og rådgivningsselskabet ThinkNew ApS.

Som en del af rejsen mod vest producerer selskabet løbende informationsmateriale om og fra turen. Materialet vil afhængig af dets form og kvalitet blive anvendt i enten bog- eller filmform.