Banner_PortLouis2

Gaster

Luna er et familieskib, et skoleskib, et venneskib - og ind i mellem også et skib for eventyrlystne, modige og gode gaster. Således har vi på alle længere stræk altid en eller flere gaster med.

Krav til gaster
Vi stiller ikke skrappe sejlerkrav til vores gaster. Det vigtigste er, at du er et godt, velmenende og givende menneske - med veludviklede sociale kompetencer samt en høj tolerancetærskel over for børn. Det betyder blandt andet, at vi forventer, at du udover de normale pligter ombord også i et eller omfang bidrager til undervisningen og skoleaktiviterne ombord.

Vi er tilknyttet FTLFs gastebørs, som koordinerer og skaber kontakt mellem langturssejlere og gaster. Du kan finde mere om foreningen på www.ftlf.dk.

Økonomi
Alle direkte udgifter til skibet, dets drift og vedligehold betales af skibets ejere.

Gaster betaler FTLF mindstepris på kr. 150,- pr. person for hvert døgn, de er påmønstret. Børn er halv pris. Udgifter til proviant, diesel, havne- og evt. marinagebyrer mm. deles ligeligt mellem den til enhver tid påmønstrede besætning. Børn tæller også her for en halv voksen.
Der aftales før afgang altid et afmønstringssted. Det er gastens eget ansvar at sørge for transport til og fra LUNA.

Find Lunas skibsorden her >>>

Gaster på LUNA

Asger Bendix Hansen
Panama - Tahiti, maj - august 2011

AnjaSoon Olesen
Panama - Tahiti, maj - august 2011

Lasse Vejby
Grenada - Panama, april 2011

Luie Saust Vejby
Grenada - Panama, april 2011

Peder Villemoes
Gran Canaria - Barbados, december 2010

Joachim Villemoes
Gran Canaria - Barbados, december 2010

Frederik Bang
Lissabon - Tenerife, oktober 2010

Knud Iversen
Lissabon - Tenerife, oktober 2010

 

KIR_3486

Asger og hans kæreste Anja. Selvom Asger er søn af Lars’ fars ældste bror, og dermed Lars’ fætter, har de to ikke haft meget med hinanden at gøre.

Det blev der lavet om på, da Asger og hans kæreste påmønstrede Luna i Colon i Panama den 9. maj 2011 for at sejle med helt til Fransk Polynesien. I alt 105 dage tilbragte vi sammen så fantastiske steder som Panama City, Kokos Øen, Galapagos, Marquesas og Tuamutos atollerne - for ikke at nævne 21 døgn på åbent Stillehav.

På Marquesas fik Lars og Asger endvidere en “fætter-tatovering”.

Peder-Villemoes

Peder Villemoes. Til daglig administrerende direktør i Thule Trailers og passioneret og erfaren sejler i Skærbæk, hvor han har en Luffe 37. Peder og hans søn Joakim sejlede med Luna over Atlanterhavet til Barbados, hvor resten af familien ventede på dem.

Lasse-Vejby

Lasse Vejby, storvildtsfisker, action-addict og far til Luie.

KIR_3659

Knud fra København. Sammen med vores alle sammens onkel Frede, var Knud gast fra Lissabon til Tenerife. Dedikeret undervandsjæger samt fisker. Og god til kortspil med børnene.

Jacob-Luie

Luie er Jacobs bedste ven - og yngste gast på Luna til dato. Luie og hans far Lasse sagde ja-tak til vores forslag om at tilbringe en måned på Luna fra Grenada over Venezuela, til Colombia og videre via San Blas til Panama. De to knægte grovhyggede sig hver eneste dag på turen.