Banner_collage

Fotogalleri, Lunas rejse mod vest


Ilddans på Samoa

Mød ilddanseren Pati Levasa fra Samoa. Billedserien er taget under den lokale ilddanserkonkurrence, hvor Pati fik en flot tredjeplads. Alle billeder er i sort-hvid.

Se billederne fra Samoa her.

Firedance-spot

Tahiti og selskabsøerne

Tahiti og de smukke selskabsøer blev vores hjem under Stillehavets cyklonsæson, kun afbrudt af et besøg til New Zealand - og selvfølgelig en masse skønne sejlture.

Se billederne fra Tahiti, Morea, Huahini, Raitea, Taha og Bora Bora ved at klikke her.

Society_spot

Tuamotus atollerne

Nogle af Stillehavets mest spektakulære naturoplevelser får man i Tuamotus - en samling af lavtliggende atoller i Fransk Polynesien.

Her fik vi blandt andet nogle af vores rejses mest utrolige dykkeroplevelser.

Se billederne fra rejsen her.

Tuamotus_spot

New Zealand

35 dages turbo roadshow i New Zealand, the Mother of all landscapes. Land-Luna, som vi døbte vores tunge autocamper klarede 4750 kilometer i gennem bjergtagende scenarier, før vi igen vendte tilbage til den rigtige - og bedste - Luna, den på vandet.

Se billederne fra rejsen her.

DSC00309

Over Stillehavet til Marquesas

21 dage på Stillehavet, laaangt fra alting, i vores egen lille boble. For så at ankomme til nogle af verdens smukkeste øer, Marquesas midt i verdens største hav.

Se billederne fra rejsen her.

Marquesas_spot

Kokos Øen og Galapagos

Unik natur og et enestående dyreliv. Den ubeboede Kokos Ø ligger ensomt langt ude i Stillehavet og er kendt for dykning i verdensklasse, mens Galapagos byder på søløver, flamingoer, pelikaner, leguaner og meget, meget mere.

Se billederne fra Lunas besøg her

Galapagos

EKSTRA EKSTRA...

Se billedserien om RØDDER HER >>

rOOTS_SPOT

Syd- og mellemamerika

Fra Grenada til Venezuela over de Hollandske Antiller til Colombia og endelig videre til San Blas øerne og Panama. 1400 mil og halvanden måned senere var vi klar til at gå gennem Panamakanalen og ud i Stillehavet.

Se billeder fra rejsen her.

Colombia-spot

Caribien - del 2 (Leeward and down)

Tre måneder i Caribien med masser af oplevelser og skønne besøg hjemmefra. Aldrig har vi været så meget sammen med vores nærmeste familie - og aldrig på en så skøn og intensiv måde.

Se billeder fra vores sidste to måneder i Caribien.

KIR_8035

Caribien - del 1 (St. Vincent and the Grenadines)

Mødet med Cariben var et møde med Paradis. Smukke øer på stribe, fantastisk dykning og snorkling samt god, frisk sejlads.

Se billeder fra første del af vores ophold i Caribien her til højre.

GOPR0131

Atlanterhavskrydset

Næsten en måned på åbent hav. Rejsen fra Las Palmas på Grand Kanaria til Barbados i Caribien trak ud på grund af for lidt vind.

Ikke desto mindre var turen fyldt med store oplevelser, ikke mindst i mødet med havets mange beboere.

KIR_5080

De kanariske øer

En måned på Kanarie Øerne - fyldt med hygge, gode venner, herligt vejr, vandlige oplevelser - og til sidst: Proviantering og forberedelse til det store oceanstræk over Atlanterhavet.

KIR_4441

København - Tenerife

Fra flyttekaos og afsked med familie og venner i København til svære og uvejrsprægede udfordringer på turens første stræk til Portugal. Og derfra varm og stabil havsejlads mod sydvest mod Tenerife.

KIR_3393